Concierto Quattrocento voce alcudia
Opera

Concert Alcudia Quattrocento Voce

Concert l'Alcúdia ...

...QUATTROCENTO VOCE

Concert L’Alcúdia. Quattrocento Voce

NOTA DE PREMSA: Guanyem al Càncer amb Quattrocento Voce. El grup Quattrocento Voce oferirà un concert solidari a l’Alcúdia per a ajudar a la lluita contra el càncer.

El concert tindrà lloc el dissabte 22 d’octubre, a les 19:30h a la Casa de la Cultura de l’Alcúdia.

El quartet valencià presentarà el seu primer treball: Ópera prima

El conjunt está format per quatre cantants que fusionen el cant liric amb la música pop. En aquesta ocasió, els artistes presentaran el seu primer treball, titulat Ópera prima. El quartet, integrat per Vicent Romero, Héctor Blasco, Josema Bustamente i Alberto Ballesta, compta amb una ámplia trajectória en el camp de l’òpera i han decidit unir-se per a accostar al públic el cant líric a través de grans èxits de la música pop nacional i internacional.

Amb aquesta iniciativa, esperem aconseguir la màxima recaptació destinada integrament a l’Associació Espanyola contra el càncer de l’Alcúdia per a la prevenció i la investigació científica d’aquesta malaltia. El càncer és una malaltia que ens afecta a tots: i, encara que hem aconseguit grans avanços, encara hi ha molt a fer.

Una vegada més, volem unir cultura i solidaritat per a donar suport a causes de gran impacte social.

Durant l’acte es podrà adquirir el disc de Quattrocento voce, el 20% de la recaptació del qual anirà destinat igualment a la lluita contra el càncer.

GRÀCIES PER DONAR-NOS VEU I CONTRIBUIR A GUANYAR LA BATALLA.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *